Inschrijven

De richtingen 1A en 2A worden alle in alle drie de vestigingen aangeboden.
De richtingen 1B en 2B worden enkel aangeboden in vestiging Kinrooi en Maaseik.

Start jij in het secundair onderwijs? 

Dan heb je ongetwijfeld veel vragen en ben je benieuwd naar de mogelijke studiekeuzes, naar de daginvulling in het secundair onderwijs, naar het schoolse leven na de basisschool,…

Om een antwoord te geven op al je vragen organiseren wij een aantal kennismakingsmomenten. Voor leerlingen uit het Belgisch onderwijs organiseren wij in overleg met de basisscholen instapdagen. Je komt tijdens deze dag samen met je klasgenoten een ganse dag meelopen in onze school. Je zal zien en horen hoe het er bij ons, in de eerstegraadsschool, aan toe gaat. 

Voor leerlingen uit het Nederlands onderwijs (groep 8) organiseren wij een infonamiddag. Je zal tijdens kleine workshops kunnen ervaren hoe de lessen in het voortgezet onderwijs verlopen. Je ouders krijgen info over het onderwijssysteem in België. Meer informatie vind je terug onder NIEUWS

Toelatingsvoorwaarden voor Nederlandse leerlingen vind je hier!

Opendeuravond

Ieder schooljaar organiseren we een opendeuravond. Misschien wil je samen met je ouders eventjes de sfeer komen opsnuiven of wat neuzen in de klaslokalen. Je studiekeuze is misschien nog niet definitief en je wil het studieaanbod of de keuzemogelijkheden eens live zien, dan is de opendeuravond voor jou zeker aan te raden. Deze gaat door op vrijdag 22 maart van 17.30 u. tot 20.00 u.


Inschrijven voor schooljaar 2024-2025

Inschrijven voor het schooljaar 2024-2025 is momenteel nog niet mogelijk. Heb je echter vragen m.b.t. inschrijven kan je contact opnemen met onderstaande personen.

Vestiging Kinrooi
Liesbeth Geebelen
+32 89 70 43
liesbeth.geebelen@mosa-rt.be

 

Vestiging Maaseik
Evie Vekemans
+32 89 56 32 32
evie.vekemans@mosa-rt.be 

Vestiging Neeroeteren
Rozelinde Oyen
+32 89 86 46 65
egs.neeroeteren@mosa-rt.be


Volzetverklaring schooljaar 2023-2024

Vestiging Kinrooi

Vestiging Maaseik

  • 2de jaar Moderne talen en wetenschappen
  • 2de jaar Klassieke studiën
  • 2de jaar Sport en wetenschappen

Vestiging Neeroeteren