Talentenpakket

Latijn en cultuur

Heb je interesse voor de klassieke talen (Latijn en Grieks) en de klassieke cultuur? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Als je op het tweede leerjaar voor de basisoptie Latijn wil kiezen, zal je in het eerste jaar voor dit pakket moeten kiezen. 

Vakken: Latijn en cultuur: 4 uur

Maatschappij en welzijn

Ben je geboeid door de mens en zijn milieu? Ben je sociaal voelend en wil je je sociale vaardigheden verder ontwikkelen? Ben je creatief en experimenteer je graag in de keuken? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft verdiepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de basisleerstof te verwerken.

Vakken: 
Maatschappij en welzijn: 2 uur
Differentiatie Frans: 1 uur
Differentiatie Wiskunde: 1 uur

STEM

Heb je interesse voor techniek? Wil je meer weten over technologische snufjes? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Je leert een aantal technieken binnen hout, metaal en kunststof en je wordt uitgedaagd om zelf oplossingen uit te werken voor technische vraagstukken. Ook als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft verdiepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de baisisleerstof te verwerken.

Vakken:
STEM: 2 uur
Differentiatie Frans: 1 uur
Differentiatie wiskunde: 1 uur

Sport

Ben je sportief aangelegd en wil je een aantal sporten leren kennen die niet in de LO-les aan bod komen? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Ook als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft verdiepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de basisleerstof te verwerken.

Vakken:
Sport: 2 uur
Differentiatie Frans: 1 uur
Differentiatie wiskunde: 1 uur

Creatief met taal

Wil je zelf mooie gedichtjes en toneeltjes leren schrijven?  En die dan leren performen voor een publiek? Hou je van improviseren op een podium?  Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Ook als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft verdiepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de basisleerstof te verwerken.

Vakken:
Creatief met taal: 2 uur
Differentiatie Frans: 1 uur
Differentiatie wiskunde: 1 uur